KOLOSKA CSÁRDA BALATONFÜRED 8230. Balatonfüred   KOLOSKA CSÁRDA BALATONFÜRED 06 70/776-63-84   KOLOSKA CSÁRDA BALATONFÜRED koloskarendezveny@gmail.com

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ        COOKIE TÁJÉKOZTATÓ   

 

 

Adatvédelmi szabályzat – tájékoztató
 
Jelen weboldal üzemeltetője: ......
Székhely: ......

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt olvassa el a jelen szabályzatot, amely leírja, hogyan kezelünk személyes adatokat és cookie-kat. Ön a weboldal használatával a jelen szabályzatot elfogadja.


Az információ gyűjtése és felhasználása


A weboldal rendszerteljesítménye, használhatóságának optimalizálása érdekében, valamint szolgáltatásainkról való hasznos információk nyújtása céljából automatikusan gyűjtünk és tárolunk információkat naplófájlokban az Ön számítógépén. Ez magában foglalja az Internet Protocol (IP) címet, a böngésző típusát, a nyelvbeállítást, az operációs rendszert, az internetszolgáltatót (ISP) és az időbélyegzőt.

Az információkat a weboldal hatékony fenntartása, a látogatói viselkedés nyomon követése, trendek elemzése és felhasználóink összességének demográfiai adatai összegyűjtése céljából használjuk fel. Az általunk gyűjtött információk marketing szolgáltatások és üzenetek céljából is felhasználásra kerülhetnek.
Ha nem személyes információkat Személyes Adatokkal együtt használunk fel, az információt az összekapcsolás időtartamáig Személyes Adatként kezeljük.


Adatvédelmi nyilatkozat


Weboldalunkon személyes adatokat kötelező jelleggel nem kérünk. Amennyiben Ön e-mailt küld vagy foglalást tesz akkor az abban megadott adatokat Személyes Adatként kezeljük.
Ezek az adatok kizárólag kapcsolatfelvétel, valamint szolgáltatásaink teljesítése céljából kerülnek tárolásra. Ön a személyes adatainak önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy azokat bizalmasan kezeljük.

Az adatokat harmadik félnek, az Ön beleegyezése nélkül ki nem adjuk!
Ön a mindenkori adatkezelőnél tájékoztatást kérelmezhet személyes adatainak kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását vagy törlését.

 

Fel

 

 

Cookie (süti) tájékoztató - Cookie-k használata


A jelen weboldal az online szolgáltatások és reklámok optimalizálása céljából „cookie”-kat használhat.
A cookie ("süti") egy információcsomag, amelyet a webszerverünk küld az Ön böngészőjének, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütiket maga a webszerver hozza létre a böngésző segítségével az Ön gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. A cookie fő célja, hogy lehetővé tegye webszerverünk számára, hogy a felhasználó számára egyediesített weboldalakat tegyen elérhetővé.


Vállalkozásunk harmadik fél - hirdetők - szolgáltatásait veheti igénybe marketingkommunikációnk optimalizálása céljából. 
A weboldal a Google Inc. („Google”) Google Analytics rendszerét használja a látogatottság elemzésére. A Google Analytics rendszere cookie-kat tárol el az Ön számítógépén, ezek segítségével elemzi a honlapunk látogatottságát. A cookie-kban rögzített, honlap látogatottságára vonatkozó adatok (az Ön IP címével együtt) a Google USA szervereire kerülnek átvitelre és letárolásra. A Google arra használja ezeket az adatokat, hogy az Ön honlap-látogatási szokásait kiértékelje, jelentéseket állítson össze ezekről a honlap üzemeltetője számára, valamint arra, hogy egyéb, a honlap és az internet használatával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson. Törvényi előírás, vagy alvállalkozói adatfeldolgozás esetén a Google harmadik személy részére is átadhatja a látogatottsági adatokat. A Google soha nem kapcsolja össze az Ön IP címét a Google más adataival.
Önnek a böngészője beállításainak megváltoztatásával lehetősége van az Ön által meglátogatott weboldalakon engedélyezni vagy tiltani a cookie-kat. Kérjük, nézze át a böngésző használati útmutatóját annak értekében, hogy módosítani tudja böngészője beállításait vagy törölhesse a cookie-kat. Felhívjuk figyelmét, hogy cookie-k tiltása esetén bizonyos elemek és a weboldal teljes funkcionalitása nem lesz elérhető.

 

Kapcsolatfelvétel


Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy kérése van a jelen adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink valamelyikén. Ugyanígy léphet kapcsolatba velünk, ha tájékoztatást kér a weboldalon keresztül gyűjtött adatairól, vagy kéri az információ helyesbítését, zárolását vagy törlését.


Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes. Abban a nem várt esetben, ha a Személyes Adatokkal kapcsolatos jogokat megsértik, Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról  (Infotv.) .

Másrészről:
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)
 

 

Fel

 

 

 

ST 19.04.15 | Kinézet: NetStílus K@tilla | Koloska Csárda Vendégház Balatonfüred | Tartalom: Koloska Csárda Vendégház | Koloska Csárda Vendégház Balatonfüreden

Tájékoztatunk, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudnod, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek rólad vagy böngészési szokásaidról, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával beleegyezel a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretnéd akkor az internetböngésződ beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Süti infó: Cookie tájékoztató | Adatvédelem: Adatkezelési tájékoztató

www.koloskacsarda-apartman.hu © 2000 - 2019